Special Menu

02.12 – 08.12.22

Special Burger 14,40

„Fat Monk Sandwich“: Eine Saftige Schweinsbratenscheibe, gebratene Whiskey-Zwiebeln & englischer Senf-Mayonnaise. Serviert im gerösteten Weizenbrot mit Steakhaus Pommes.

“Fat Monk Sandwich”: A juicy Roasted Pork Slice, Sauteed Whiskey Onions & English Mustard Mayonnaise. Served in toasted Wheat Bun with Steakhouse fries.

 

Special Pasta 12,90

„Penne al Pesto Rosso e Noci“: Al dente gekochte Penne in cremiger Pesto aus Sonngetrocknete Tomaten Pesto geschwenkt und mit Walnüssen und Parmesankäse gekrönt . Serviert mit einer kleiner Beilagen Salat

“Penne al Pesto Rosso e Noci”: Al dente cooked Penne tossed in a Creamy Sun-Dried Tomato Pesto and topped with Walnuts and Parmesan cheese. Served with a small side salad

 

Special Pie 16,90

Kennedy‘s „Steak Mushrooms Pot Pie“: Zarte Rindfleisch scheiben, Waldpilze, Zwiebel und Knoblauch geschmort in unserer Guinness Bratensoße  und unter einer knusprigen Teighaube im Ofen gebacken. Dazu ein kleiner Beilagen Salat

Kennedy’s “Steak & Wild Mushrooms Pot Pie”: Tender Steak Slices, Wild Mushrooms, Onions and Garlic braised in our Homemade Guinness Gravy and baked in the oven under a crispy topping. Served with a small side salad

 

Special Roasted Dinner 19,70

“Kennesdy´s Chicken and Ham Roasted Dinner”: Gegrillte Mais-Poularde Brust auf einer Scheibe Bauernschinken vom Grill, dazu Kartoffelpüree, Speck-Rosenkohl und “Yorkshire Pudding”. Serviert mit unserer hausgemachten Guinness-Bratensoße.

“Kennesdy´s Chicken and Ham Roasted Dinner”: Roasted Corn Fed Chicken Breast served on a Slice of Grilled Juniper Ham, comes with Mashed Potatoes, Bacon & Brussel Sprouts and Yorkshire Pudding
Served with our Homemade Guinness Gravy.

Special Dessert 5,60

„Kennedy´s Sticky Toffe Pudding“: Traditioneller Englischer Datteln Kuchen, serviert mit Vanilleeis und Toffee Soße

„Kennedy’s Sticky Toffee Pudding”: Traditional English date cake, served with vanilla ice cream and toffee sauce