Special Menu

03.05.2024 – 09.05.2024

 Special Bap 17,60 €

„Kennedy’s Pulled Brisket Bap“: Saftiges, langsam gegartes Ochsenbrustkern mit BBQ-Soße und Cheddar-Käse. Serviert in einem getoasteten Weizen-Burger-Brötchen mit Steakhouse-Pommes.

,,Kennedy’s Pulled Brisket Bap”: Slowly cooked juicy Ox brisket with BBQ Sauce and cheddar cheese. Served in a toasted wheat burger bun with steakhouse fries.

Special Pasta 16,40 €

,,Kennedy´s Spaghetti alla Carbonara”: Al dente gekochte italienische Spaghetti mit toskanischem Guanciale, Zwiebeln, Knoblauch, Eigelb und frisch geriebenem Grana Padano. Serviert mit einem kleinen Beilagensalat.

 ‘Kennedy’s Spaghetti alla Carbonara’: Italian spaghetti cooked al dente with Tuscan guanciale, onions, garlic, egg yolk and freshly grated Grana Padano.
 Served with a small side salad.

Special Salat 15,10

,,Kennedy´s Griechischer Salat”: marktfrisches Salatnest gefüllt mit Tomaten, Zwiebeln, Gurken, Peperoni, Oliven, und Feta Käse, garniert mit einem Kräuter-Vinaigrette und serviert mit Pita Brot.

,,Kennedy’s Greek Salad”: A nest of market fresh  lettuce filled with tomatoes, onions, cucumbers, peppers, olives and feta cheese, garnished with a herb vinaigrette and served with pita bread.

Special Dessert 6,20 €

 Apfelstrudel mit Rosinen. Serviert mit Walnusseiscreme und Schlagsahne

Fried apple rings with raisins. Served with walnut ice cream and whipped cream.